Over ons

In het algemeen

Gymlust Schoorl is een kleinschalige, gezellige vereniging voor, peuter- en kleutergym, recratiegym en selectieturnen. Niet alleen de sport, maar ook respect, gezelligheid en aandacht voor elkaar vinden wij belangrijk. En je kunt al bij ons gymmen vanaf 2 jaar en voor de selectie hebben wij een zeer aantrekkelijke contributie
Wij geven les op twee locaties. In Schoorl en in Groet.

Wil je een keer bij ons komen kijken? Leuk! Kom gerust eens langs of stuur een mailtje voor meer informatie.

Peuter/kleutergym

Lekker springen, koprollen maken, spelletjes doen en lol hebben? Kom lekker bij ons gymmen! Je kan bij ons gymmen in Groet en in Schoorl. Vind je het spannend? Neem dan lekker een vriendje of vriendinnetje mee.

Turnen

Is gymmen te makkelijk, maar is de selectie misschien nog net even een stapje te ver? Ga dan op turnen. Springen op de grote trampoline, koprol over de lange mat en je evenwicht houden op de balk. Super stoer om te doen! Dat kan bij Gymlust.

Selectieturnen

De selectie van Gymlust traint met groot plezier onder leiding van Sarah Molenaar en haar hulptrainsters. Waar een kleine club groot in kan zijn bewijzen de meiden keer op keer. Van D3 tot en met nationaal niveau. Elke wedstrijd halen onze meiden met trots weer een aantal medailles binnen. De meiden hebben respect voor elkaar, tonen doorzettingsvermogen en zelfstandigheid. Fantastisch natuurlijk, maar wat wij minimaal en zelfs misschien nog wel belangrijker vinden is de lol die zij hebben tijdens de lessen.

Fit en vitaal - recreatiegym

Wat is het leven druk. Gelukkig vaak druk met allerlei leuke dingen, (klein)kinderen, vrienden, familie. Maar even tijd voor jezelf is ook fijn. Lekker bewegen op je eigen tempo? Spiertraining om krachtig, maar ook lenig te zijn? Iets wat je jezelf één keer in de week mag gunnen! Annemarie van Dam geeft al jarenlang training bij Gymlust Schoorl op de fijne locaties in Schoorl en Groet.

Bestuur

Uiteraard heeft deze leuke vereniging ook een enthousiast bestuur. Op dit moment zijn we nog op zoek naar een voorzitter en een penningmeester. Lijkt het je leuk om ons bestuur te versterken? Neem dan contact op via ledenadministratie@gymlustschoorl.nl

Privacy

Privacy vinden wij belangrijk. Hier kunt u ons privacyreglement vinden.