пї Over ons - Gymlust Schoorl


Over ons

In het algemeen

Gymlust Schoorl is een kleinschalige, gezellige vereniging voor, peuter-/kleutergym en recratiegym. Niet alleen de sport, maar ook respect, gezelligheid en aandacht voor elkaar vinden wij belangrijk. En je kunt al bij ons gymmen vanaf 2 jaar.
Wij geven les op twee locaties. In Schoorl en in Groet.

Wil je een keer bij ons komen kijken? Leuk! Kom gerust eens langs of stuur een mailtje voor meer informatie.

Peuter/kleutergym

Lekker springen, koprollen maken, spelletjes doen en lol hebben? Kom lekker bij ons gymmen! Je kan bij ons gymmen in Groet en in Schoorl. Vind je het spannend? Neem dan lekker een vriendje of vriendinnetje mee.

Fit en vitaal - recreatiegym

Wat is het leven druk. Gelukkig vaak druk met allerlei leuke dingen, (klein)kinderen, vrienden, familie. Maar even tijd voor jezelf is ook fijn. Lekker bewegen op je eigen tempo? Spiertraining om krachtig, maar ook lenig te zijn? Iets wat je jezelf ГГn keer in de week mag gunnen! Annemarie van Dam geeft al jarenlang training bij Gymlust Schoorl op de fijne locaties in Schoorl en Groet.

Bestuur

Uiteraard heeft deze leuke vereniging ook een enthousiast bestuur. Lijkt het je leuk om ons bestuur te versterken? Neem dan contact op via ledenadministratie@gymlustschoorl.nl

Voorzitter Maureen Lor
Penningmeester Sabine Hoexum penningmeester@gymlustschoorl.nl
Secretaris Alice Rietveld ledenadministratie@gymlustschoorl.nl
Bestuurslid Marly van der Ploeg
Bestuurslid Miranda Stigt

Privacy

Privacy vinden wij belangrijk. Hier kunt u ons privacyreglement vinden.

Statuten

De statuten van de vereniging statuten.