Corona

N.a.v. de aangescherpte Corona maatregelen van afgelopen dinsdag 3 november, hebben wij als bestuur van Gymlust, na goed overleg met de Gemeente en NOC*NSF, helaas moeten besluiten om de komende 2 weken geen lessen te geven aan onze leden boven de 18 jaar. Dit betekent dat de volgende lessen in ieder geval tot 19 november a.s. zullen worden afgelast:

- damesgym op maandagochtend van 9.00 - 10.00 uur in Groet - herengym op maandagavond van 19.00 - 20.00 uur in Schoorl - damesgym op dinsdagavond van 19.00 - 20.00 uur in Schoorl - damesgym op dinsdagavond van 20.00 - 21.00 uur in Schoorl

Alle lessen voor de jeugd tot 13 jaar kunnen gelukkig nog wel doorgang vinden, uiteraard met inachtneming van de maatregelen gesteld door het RIVM.

Wij hopen jullie allemaal vanaf donderdag 19 november weer in goede gezondheid te mogen verwelkomen tijdens een van de gymlessen. Mocht er in de tussentijd iets veranderen in de situatie, dan zullen wij jullie daarvan vanzelfsprekend zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen.

Wij volgen de Corona maatregelen van de KNGU

Voor iedereen geldt:
- Blijf thuis bij klachten en laat je testen
- Pas hygiene toe
- Vermijdt drukte
- Als je positief getest bent en/of een huisgenoot of in nauw contact bent van een bewezen COVID-19 patiënt blijf dan ook thuis.
- Ga direct naar huis wanneer er tijdens de training klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak.

Sporters van 0 tot 13 jaar
- Komen indien mogelijk in gymkleden naar de training
- Hoeven geen mondkapjes te dragen
- Hoeven geen 1,5 m afstand tot elkaar te houden
- Hoeven geen 1,5 m afstand te houden van de trainster, echter het advies is om dit zoveel mogelijk te doen

Ouders
- Dragen een mondkapje in de binnenruimtes
- Mogen de training alleen bijwonen als dit noodzakelijk is voor het kunnen laten sporten van het kind of het noodzakelijk is voor de sportbeoefening van de groep

Sporters van 18 jaar en ouder
- Trekken hun sportkleding thuis aan en uit
- Dragen bij binnenkomst in de sportaccommodatie een mondkapje
- Houden tijdens het sporten 1,5 m afstand tot elkaar
- Houden tijdens het sporten 1,5 m afstand tot de trainer